• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Niejs

Broedspaar 2018 bekend!

In Maasbree is op zaterdag 16 december het bruidspaar van de Boorebroelöf onthuld.

Dit gebeurde op spectaculaire wijze bij het Mafcentrum. Op carnavalsdinsdag zullen bruid Anouk Beurskens en bruidegom Frank Bruijnen in het onecht verbonden worden tijdens de Boorebroelöf.

Dit jaar is de organisatie van de Boorebroelöf in handen van drie vriendengroepen. Vriendengroepen Kiët ’t Rooth, De Smaal Baeng (DSB) en ’t Sjwaert zijn druk bezig om deze editie van de Boorebroelöf een succes te maken.

Afgelopen zaterdag werd het boerengezelschap bekend gemaakt in het Mafcentrum. Dit gebeurde aan de hand van een avondvullend programma waarbij het gehele publiek betrokken werd. In de zaal kon deelgenomen worden aan een zogenaamde cantus waarbij gezamenlijk liederen werden gezongen en er spellen op het podium gespeeld werden waarbij de rollen van het boerengezelschap bekend werden gemaakt. Met als hoogtepunt uiteraard het bekendmaken van het boerenbruidspaar; Anouk Beurskens en Frank Bruijnen.

Anouk en Frank zullen tijdens het Booremoosbal op 20 januari bij Niëns Horeca en tijdens de Boorebroelöf op carnavalsdinsdag, 13 februari, voorop gaan in het feest. De Boorebroëlof zal plaatsvinden op het plein voor Wozoco met aansluitend een receptie bij Niëns Horeca waar het huwelijk tot in de late uurtjes gevierd zal worden. We hopen hierbij zoveel mogelijk boeren en boerinnen te mogen verwelkomen.

Volg ôs online:

Ôzze agenda

No events to display Complete agenda...