Vastelaovesbox: Vier vastelaovend thuis en steun d`n Hab!

Vastelaovend vieren zoals we dat allemaal graag doen zal helaas niet gaan dit jaar. Dit betekent  echter niet dat we in Peel en Maas geen vastelaovessfeer kunnen creëren! Met de aanschaf van  een heuse vastelaovesbox zorg je zelf voor de vastelaovessfeer in je huis en steun je bovendien onze eigen vereniging!  

De inhoud van de box bestaat uit heerlijke vastelaovesversnaperingen, aangevuld met diverse  feestartikelen plus een unieke raamsticker. Geniet met de vastelaovend dus van al het lekkers en laat  met de versieringen zien dat de vastelaovend dit jaar niet aan Peel en Maas voorbij gaat.  

De box kost slechts € 11,- en is alleen online te bestellen. Dit kan t/m 31 januari op  www.vastelaovesbox.nl. Bij het bestellen van de box kun je aangeven dat jij CV d`n Hab wilt steunen. Hiermee ontvangen wij € 3,- per box! Voor ons dus een zeer welkome bijdrage in deze periode.  

De verspreiding van de boxen zal plaatsvinden op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari. Afhankelijk van  het aantal verkochte boxen en de dan geldende RIVM richtlijnen wordt dan bekeken of de box  thuisbezorgd wordt door ons, of deze op te halen is bij een ophaalpunt.  

Deze actie is een initiatief van de Stichting Bonte Boete Belaeving. Doel van de Stichting is om te laten  zien dat de vastelaovend Peel en Maas verbindt. Blijf dus ook nu vieren, genieten en elkaar steunen!