Ôngerstaond de activiteite waor det geej D’n Hab tege kint kômme. De activiteite mèt ein mötske veur waere dôr D’n Hab georganiseerd.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hab Rally 2021

24 oktober 2021

Reglement

De 54e Hab Rally in Maasbree staat voor de deur, en graag nodigen we je uit om deel te nemen aan deze puzzelrit! De Rally zal dit jaar gereden worden op zondag 24 oktober 2021.
De start is op de Westeringlaan. Er kan gestart worden van 12.30 tot 13.30 uur. Inschrijven kan tot en met zondag 24 oktober om 10:00, en is uitsluitend digitaal mogelijk via het online formulier. Hierna is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. Het deelnamebedrag is € 8 per equipe.
Informatieavond (MFA, foyer)
Op vrijdagavond 22 oktober om 21:00 uur houden de uitzetters een informatieavond. Deze avond is voor beginnend rallyrijders, maar zeker ook voor gevorderde rijders, zeer de moeite waard, omdat aan de hand van voorbeelden het reglement zal worden uitgelegd. Een digitale herhaling wordt achteraf beschikbaar gesteld via deze site en onze socials.
Startkaart (vrijdagavond en zondagochtend op te halen bij het MFA)
Een infopakket, inclusief startkaart en startnummer mag op vrijdagavond tussen 20.30 en 21.00 uur, of op zondagochtend tussen 11.30 en 13.15 uur opgehaald worden in het MFA. Let wel; alleen equipes die zich vóór woensdag 20 oktober 17.00 uur hebben ingeschreven kunnen het pakket op vrijdagavond ophalen. Alle inschrijvingen na woensdag 20 oktober 17.00 uur kunnen op zondagochtend afgehaald worden.
Prijsuitreiking MFA
Op zondag, nadat de telkamer alle (straf)punten heeft geteld starten we met de uitslag en lopen we de volledige rit samen door. De zaal in het MFA (beneden) zal open zijn vanaf 18.15 en de presentatie start om 19.00.
Covid-19 reglement
Om een zo veilig mogelijk Rally te garanderen zal er bij de entree, conform de op dat moment geldende corona-regels gecontroleerd worden. Op dit moment geldt dat iedereen een corona-app/bewijs (gevaccineerd, getest of hersteld van corona) kan overleggen.
Graag zien we jullie aanmeldingen tegemoet!

Gegevens

Datum:
24 oktober 2021
Evenement Categorie:

Locatie

MFA